EINDEJAARSFEESTEN TRAITEUR (KERST & NIEUW - 24 / 25 / 31 december 2021 & 1 / 2 januari 2022)

Hapjes

Hazenpaté - vitello tonato - bloemkoolsoep met grijze garnalen

Voorgerechten (keuze)

Zeeuwse oesters                                                       (koud)                 of

Foie gras met uienconfituur/briochebrood          (koud)                 of

Carpaccio van rundsfilet                                           (koud)                of

Gebakken St-Jacobs vruchten/prei/beukzwam     (warm)               of

Tongfilets op “Oostendse wijze”                              (warm)                of

Gegratineerde oesters                                             (warm)                of

Auberginelasagne  (Veggie)                                            

 

Hoofdgerechten  (keuze)

Chateaubriand van rundsheup                                                             of

Parelhoenfilet filet gegrild “Josper”, houtskooloven                          of

Kalfsgebraad                                                                                             of

Hertenrugfilet (+ 3)

Met herfstgroentjes /keuze tussen gratin dauphinois , verse kroketjes of gebakken krieltjes   

Grietfilet “dugléré”/ fijne groentjes / aardappelen mousseline         of

Risotto met boschampignons        (Veggie)                                                         

Dessert                                          

Tiramisu                                                                                             of

Chocolademousse / brownie / gezouten karamel

Voor/hoofd/nagerecht € 39,5

Koud voorgerecht/ warm voorgerecht / hoofd- / nagerecht € 49,5

Op porseleinen borden en servies gedresseerd, klaar om op te dienen. Afwerkinstructies worden meegeven.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!