terras

Restaurant

Om een aangenaam moment te beleven met zijn tweetjes of in familieverband.

Om uw zakelijke relaties te ontvangen.

Ons gezellig restaurant onderging laatst nog een gedaanteverwisseling. Het interieur werd strakker en opener. De natuurlijke kleuren zijn alom tegenwoordig en de zaal is volledig geklimatiseerd. Aan de achterkant bevindt zich een ruime privé parking en gezellig terras.

In de zaal wordt u hartelijk ontvangen door Luc Brille en zijn team, in de keuken hebben we Kathy Cokelaere als chef. Zij brengt een  vrouwelijk geïnspireerde klassieke keuken met moderne toetsen.

Op de kaart vinden we zowel de klassiekers als nieuwe creaties terug. U kan gewoon één gerecht kiezen of zelf een menu samenstellen of voor een menuformule (eventueel all-in) opteren. Een klassieker is zeker het Menu Lucaty aan 50€ aperitief inbegrepen en wijnen, waters indien per tafel geserveerd.  Ook het menu Lucaty met een halve kreeft 'uit ons homarium' (+15€ bij menu lucaty) behoort tot de toppers. Indien u weinig tijd heb of een strikt budget dient te respecteren dan kan u tijdens de week terecht op onze 'Lucaty 's middags'  een quick lunch aan 17€ (voorgerecht & hoofdgerecht).

De wijnkaart omvat een gevarieerd aanbod van Franse wijnen en enkele wereldwijnen allen heel zacht geprijsd.

In het restaurant hebben wij ook een aparte zaal voor banketten tot +/- 40 personen.

In de feestzaal tot 300p.

Kinderen zijn zeker welkom, voor hen hebben wij een speciale kinderbanken dit zijn oude houten schoolbanken. Er zijn ook aangepaste kindergerechten en een heus kindermenu.

Het restaurant is open over de middag  en 's avonds. Gesloten op dinsdagavond en woensdag.

Wenst u meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 84 16 15 of via ons contactformulier.

open 7/7 (dinsdag en woensdag enkel op reservatie vanaf 10p)


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!