Huwelijksfeest

Voor de schitterende organistie van uw huwelijksfeest.

Lucaty verzorgd uw feest op en top tot in de kleinste details, van de receptie tot het avondfeest.

Wij beschikken over een orangerie met terras, voor de receptie en een zaal voor het diner en het avondfeest. Zodoende kan het weer nooit een spelbreker zijn op uw feest en hebben wij altijd de geschikte oplossing.

Voor de intieme feesten hebben wij de atria lounge met terras en de zaal zinia.

De organisatie van de receptie en het avondfeest gebeurt in verschillende zalen, zodoende is er een gemakkelijke scheiding tussen de verschillende genodigen. De mensen die blijven voor het eigenlijke feest, veranderen van decor en ambiance.

De ontvangst en de bespreking gebeurt door Luc. Hij begeleidt u op het eerste bezoek over de  bespreking en zorgt voor  de ontvangst de dag van het bruiloftfeest.

In de keuken vinden we chef-eigenaar  Kathy Cokelaere. Zij brengt een klassieke keuken met een moderne toets. De 'gourmands' blijven niet op hun honger zitten, er wordt steeds  ruim bediend.

De decoratie van de zaal gebeurt in onderling overleg. Wij beschikken over ronde en ovalen tafels van 8 tot 16p (eventueel nog groter). We kunnen u ook van stoelhoesen en muurverlichting voorstellen.

De animatie van uw trouwfeest is vrij, maar wij kunnen u een dj, groep of orkest aanbevelen. Geluidsversterking is voorzien in de zalen (verstreker en luidsprekers).


Wenst u meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 84 16 15 of via ons contactformulier.

open 7/7 (dinsdag en woensdag enkel op reservatie vanaf 10p)


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!