Ambiance

"Villa Lucaty" de vroegere villa van de famillie Monteyne, Peugeot garagehouder in Moeskroen, gebouwd in de jaren 50 met twee atypische torentjes in de voorgevel. Deze karaktervolle woning werd nu volledig van onder tot boven gerenoveerd, de drie verdiepingen hebben hun vroegere charme teruggevonden en werden helemaal aangepast aan het hedendaags comfort. Muurschilderingen, houten parket, de oude marmeren schouw, de geslepen glazen deuren en de gerecupereerde houten wanden geven het geheel een fantastische uitstraling. Rondom deze vinden we ook een mooie tuin met verschillende  terrassen.

Graag verwelkomen we u in groep, onder vrienden of met uw famillie te Moeskroen. U kan er verblijven na een feest in de Lucaty gedurende één nacht, een weekend of een week.

U kan er ook terecht voor een verkenning van de streek van Zuid-West vlaanderen de historische steden Kortrijk en Ieper liggen vlakbij (10-20km) of iets verder vinden we Brugge en Gent (40-50km). Evenzeer heel leuk zijn Doornik of aan de Franse kant het oude Rijsel (20km). U ziet heel wat mogelijkheden voor een gevarieerd toeristisch verblijf.

In Moeskroen hebben we dan ook nog de gekende Hurlus feesten begin oktober of de andere festiviteiten tijdens het  jaar.

Kortrijk Expo bevind zich  slechts op een 10 tal km de gekende beurzen zoals Matexpo, Busworld, Interieur en nog vele anderen lokken steeds veel exposanten en bezoekers. Tijdens die beurzen en evenementen kan u ook in Villa Lucaty terecht voor B&B kamers.

Wenst u meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 84 16 15 of via ons contactformulier.

open 7/7 (dinsdag en woensdag enkel op reservatie vanaf 10p)


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!