Ambiance huwelijk

Voor de schitterende organisatie van uw huwelijksfeest.

Lucaty verzorgd uw feest op en top tot in de kleinste details, van bij de ontvangst en receptie tot het avondfeest.

Wij beschikken over een orangerie met terras, voor de receptie en een salon voor het menu en avondfeest. Zodoende kan het weer nooit een spelbreker zijn op uw feest en hebben wij altijd de geschikte oplossing.

Voor de intieme feesten hebben wij de atria  lounge met terras en de zaal zinia.

De organisatie van de receptie en het avondfeest gebeurt in verschillende zalen, zodoende is er een gemakkelijke scheiding tussen de verschillende genodigen. De mensen die blijven voor het eigenlijke feest, veranderen van dekor en ambiance.

De ontvangst en bespreking gebeurt door Luc. hij  begeleidt u van het eerste bezoek over de volledige bespreking en zorgt voor de ontvangst de dag van het bruiloftfeest.

In de keuken vinden we chef-eigenaar  Kathy Cokelaere, zij brengt een klassieke keuken met een moderne toets. De 'gourmands' blijven niet op hun honger zitten, er word steeds  ruim bediend.

De dekoratie van de zaal gebeurt in onderling overleg. Wij beschikken over ronde en ovalen tafels van 8 tot 16p (eventueel nog groter). We kunnen u ook stoelhoesen en muurverlichting voorstellen.

De animatie van uw trouwfeest is vrij, maar wij kunnen u dj of groep of orkest aanbevelen. Geluidsversterking is voorzien in de zalen(verstreker en luidsprekers).

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!