VALENTIJN TRAITEUR 10-15 FEBRUARI 2023
Voorgerechten (keuze)
Zeeuwse oesters (koud) of
Foie gras met uienconfituur/briochebrood (koud) (+ 3) of
Carpaccio van rundsfilet (koud) of
Brandade van bloemkool kabeljauw bieslookroom (warm) of
Gegratineerde oesters (warm) of
Filopastei-bloemkool (veggie) (warm)
Hoofdgerechten (keuze)
Parelhoenfilet filet gegrild “Josper”, houtskooloven of
Runds chateaubriand " filet van de heup" of
Met wintergroentjes /keuze tussen gratin dauphinois , verse kroketjes of gebakken krieltjes
Schelvishaasje “dugléré”/ fijne groentjes / aardappelen mousseline of
Veggie champignonballetjes
Dessert
Tiramisu of
Chocolademousse / brownie / gezouten karamel
Voor/hoofd/nagerecht € 39,5
Koud voorgerecht/ warm voorgerecht / hoofd- / nagerecht € 49,5
Op porseleinen borden en servies gedresseerd, klaar om op te dienen. Afwerkinstructies worden meegeven.
Per 2 menu's is er een fles wijn inbegrepen.
OPTIE APERO
- Tapasplank 10 euro pp
- Wortelhummus - geitenkaas - broodje 7,50 euro per 2 pers
- Arancini: risottoballetjes met mozzarellavulling (friteuse nodig) 4 euro voor 2 stuks
- Soep tomaat-pompoen 6 euro/l