Traiteur paasmenu 6-10 april 2023
Voorgerechten (keuze)
Zeeuwse oesters (koud) of
Foie gras met uienconfituur/briochebrood (koud) of
Carpaccio van rundsfilet (koud) of
Asperges - gerookte zalm (koud)
Sint-Jacobsvruchten (+ 3) (warm) of
Gegratineerde oesters (warm) of
Asperges à la flamande (veggie) (warm)
Hoofdgerechten (keuze)
Parelhoenfilet filet gegrild “Josper”, houtskooloven of
Runds chateaubriand " filet van de heup" of
Met groentjes /keuze tussen gratin dauphinois , verse kroketjes of gebakken krieltjes
Schelvishaasje “dugléré”/ fijne groentjes / aardappelen mousseline of
Risotto - groene paprika - pistache (veggie)
Dessert
Tiramisu of
Chocolademousse / brownie / gezouten karamel
Voor/hoofd/nagerecht € 39,5
Koud voorgerecht/ warm voorgerecht / hoofd- / nagerecht € 49,5
Op porseleinen borden en servies gedresseerd, klaar om op te dienen. Afwerkinstructies worden meegeven.
Per 2 menu's is er een fles wijn inbegrepen.
SHARING BOX € 50/2 pers
Labneh
Platbrod
Borekas - champignons
Zalm teryaki
Groene asperge - garnaal
Spicy kippengehakt
Lam OF kip
Soes - vanille - chocolade
Tartellete - karamel - genache
Veggie
Labneh
Platbrood
Borekas - champignons
Dumpling feta
Groene asperge
Kruidenballetje
Risotto - groene paprika - pistache
Soes - vanille - chocolade
Tartelette - karamel - genache