VALENTIJN TRAITEUR 10-15  FEBRUARI  2023


Voorgerechten (keuze)

Zeeuwse oesters                                                            (koud)                 of

Foie gras met uienconfituur/briochebrood                (koud)    (+ 3)             of

Carpaccio van rundsfilet                                                 (koud)                of

Brandade van bloemkool kabeljauw bieslookroom    (warm)              of

Gegratineerde oesters                                                       (warm)             of

Filopastei-bloemkool (veggie)                                           (warm)

                                          

 

Hoofdgerechten  (keuze)

Parelhoenfilet filet gegrild “Josper”, houtskooloven                          of

Runds chateaubriand  " filet van de heup"                                          of

Met wintergroentjes /keuze tussen gratin dauphinois , verse kroketjes of gebakken krieltjes   

Schelvishaasje “dugléré”/ fijne groentjes / aardappelen mousseline         of       

Veggie champignonballetjes                                                 

Dessert                                          

Tiramisu                                                                                             of

Chocolademousse / brownie / gezouten karamel

Voor/hoofd/nagerecht € 39,5

Koud voorgerecht/ warm voorgerecht / hoofd- / nagerecht € 49,5

Op porseleinen borden en servies gedresseerd, klaar om op te dienen. Afwerkinstructies worden meegeven.

Per 2 menu's is er een fles wijn inbegrepen. 


OPTIE APERO

- Tapasplank 10 euro pp 

- Wortelhummus - geitenkaas - broodje 7,50 euro per 2 pers

- Arancini: risottoballetjes met mozzarellavulling (friteuse nodig) 4 euro voor 2 stuks

- Soep tomaat-pompoen 6 euro/l

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!